Villa Vohlu

VILLAVOHLU

Tämä on tarina nelihenkisen perheen unelmasta, omasta rantakalliosta ja laiturista Uudenkaupungin saaristossa.

Raksablogia kirjoittaa perheen isä, nelikymppinen askartelija, moottoripää ja laatutietoinen insinööri, joka ottaa ensiaskeleitaan hartiapankkirakentamisen ihmeellisessä maailmassa. Tarkoituksena on toteuttaa Plusarkkitehtien suunnittelema kokonaisuus vakituiseen ranta-asumiseen. Projekti alkaa rantasaunan rakentamisella.

3D_luonnos

Blogi on aloitettu helmikuussa 2016, mutta ensimmäisten päivitysten päivämäärät ovat keväältä 2015, jolloin projekti starttasi liikkeelle.

 

6 comments

 1. Mikko · 27 joulukuun, 2016

  Aivan mahtava kertomus kaiken kaikkiaan! Yksi ilta meni mukavasti tätä blokia lukiessa. Suosittelen kaikille! Monta hyvää ideaa taas rikkaampana.

  Tykkää

  • Rolle · 27 joulukuun, 2016

   Kiitos kommenteista. Syksyn aikana työkiireissä on blogin päivitys hiemn jäänyt vaikka jotain on puuhasteltukin. Täytyy kunnostautua

   Tykkää

 2. Sami Siilimäki · 29 tammikuun, 2017

  Hieno projekti. Mä olen tietämättäni suunnitellut itselleni lähes identisen pihasauna/vierashuoneen. En pahastuisi jos otat yhteyttä.

  Liked by 1 henkilö

 3. Ella · 26 helmikuun, 2017

  Heippa! Eksyin blogiin ja arvostan suuresti, miten hienoa työtä olette tehneet! Ja se, mikä oli kivaa, projektin bloggaaminen on jatkunut työn ohella, monesti ne alkavat, kirjoitetaan pari postausta ja done. Homma etenee ja työ jatkuu edelleen laadukkaasti. Respect ja jatkakaa samaan malliin, täällä seurataan projektin etenemistä 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • Rolle · 26 helmikuun, 2017

   Kiitos hienosta palautteesta. Alunperin oli ajatuksena keskittyä enemmänkin tekniseen toteutukseen ja työkaluihin jne, koska sellaista blogisisältöä ei kovin paljoa löydy. Rakentamisen tiimellyksessä kuitenkin usein detail kuvien ottaminen unohtuu ja ilman kuvia ei sisältöä juurikaan mun mielestä kannata tehdä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s