Mittää ei tehhä ennenku on vehkeet

Iskällä on joulu. Läjä DeWaltin akkukoneita, Stanleyn käsityökaluja ja imuri tulivat tänään. Piti ihan kokeilumielessä askarrella kotipihassa sähkökeskuksen teline. Hyvin toimivat. Varsinkin akkukäyttöinen käsisirkkeli vaikuttaa erittäin pätevälle laitteelle.

Yhden illan erehdyin selailemaan nettiautosta pakettiautoja. Pitäis kait sitä kuulemma raksapakukin olla. Sitten heräsin ja löysin S8:iin satasella käytetyn vetokoukun. On sillä mukavampi siirtyä tontille ku putkipaavon vanhalla Hiacella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s