Via Dolorosa

Pääsiäinen on vietetty puu-urakan parissa. Pari päivää kaadettiin, karsittiin ja pätkittiin ja pari päivää kasattiin oksia ja runkoja. Sahatavaraksi olisi kelvannut kokonaista kaksi tai kolme runkoa, eli nekin menköön polttopuuksi. Ei muutamaa tukkia kannata sahalle laahata. Puita kaatui yllättävän paljon, joten halkohommaa on tarjolla vähintäänkin riittävästi. Saunan paikkaa ei raivattu vielä, koska lopullisia rakennuksen mittoja ja tarkkaa paikkaa ei vielä ole tiedossa.

Tiistaina tulee kaivuri tontille ja kunnallistekniikan ja paineviemäriyksikön asennuksen lisäksi tehdään tiepohja saunalle saakka. Kalliotontilla tien teko on helppoa. Kannot sekä enin turve pois ja mursketta tilalle. Alustava arvio urakoitsijalta oli noin parin tunnin homma ja kolme kasetillista mursketta.

Raksaprojekti vaatii pitkää pinnaa ja neljävuotiailla kärsivällisyys ei tunnetusti ole vallitsevin luonteenpiirre. Siitä huolimatta mukavaa on ja peukku pysyy pystyssä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s